Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Man kan inte bara köpa på sig

Ett tag hade jag dille på te. Jag köpte hur många olika teer som helst, tyckte att det var kul (och det är det ju). Sen kom jag på att jag har svårt att sova av koffein för sent på eftermiddagen/kvällen (och det finns ju i grönt och svart te), så jag har inte druckit så mycket mer än röda teer på kvällarna. Därför går teerna inte riktigt åt, utan står och blir gamla. Idag, när jag är hemma med feber, har jag haft en utrensning av gamla teer och teer jag inte gillar. 
De som klarade sig i rensningen har blivit prydligt uppmärkta och organiserade. Svarta, gröna och röda. Jag ska nog ta med mig ytterligare ett gäng svarta och gröna teer till jobbet (där finns några burkar redan), för dagtid kan jag dricka dem utan problem.image
Dricker du te? Vad gillar du bäst? Är du en te-hamster, som jag?

  • Elin - 25 mars, 2013 - 15:46

    Var tehamster fram tills för ett år sen då jag fick nog då det var för många sorter. Gav bort ett stort gäng påsar till min mamma (hon verkar inte inte ha koffeingenen och kan dricka te närsom på dygnet utan att bli påverkad….) och resten har jag sakta men säkert börjat dricka upp. om man säger såhär, jag hade en hel flyttlåda fylld med tomma teburkar och kakburkar…
    Från och med nu ska jag försöka att hålla mig till en sort svart, en grön och en burk med jasmin. Mer behövs det inte för annars blir det som jag märkte lite gammalt och smakar mindre.
    Sen kan det bero på att jag inte riktigt hittat någon bra och mysig tebutik här i stan än 😉ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1