Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

9 dagar postop och jul i Skåne

Inte heller julen i Skåne blir som planerad, men vi är åtminstone här.

Resan ner gick bra igår. Några av medresenärerna på tåget var väldigt roade av barnen, andra not so much. För min del var det helt klart lite tufft, men det gick absolut. Pappa hämtade oss i Kristianstad vid 14, sedan åkte vi till Kyhl och vi umgicks med pappa, mamma och min bror fram till barnens läggning.

Vi skulle egentligen ha firat jul som i morgon med min syster med familj, men det är lite oklart framflyttat på grund av sjukdom. Så himla typiskt. För att göra en lång historia kort så har vi firat lite jul idag i stället och delat klappar med min bror, mamma och pappa. Därefter hängde jag på pappa och tomtade hos en barndomskompis med familj.

Tomtefar med sin allra bästaste Nissa.

Vi har inte köpt några julklappar till barnen i år heller, för vi tycker att de får för mycket ändå och vi försöker på de sätt vi kan att av miljöskäl minimera konsumtionen. I stället har vi satt in pengar på deras ISK-konto. Det känns bättre så, på så många sätt.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1