Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

6 dagar postop och en kur antibiotika

Idag var det dags för återkontroll på kliniken. Jag hade varit lite för mycket på benen på förmiddagen (eller i alla fall sittande på rumpan) så jag kände mig helt slut när det var dags att åka. Planen var att JB skulle ha kommit hit och umgåtts med barnen medan Hero skjutsade mig till kliniken, men eftersom Hero varit dålig gjorde vi tvärtom – JB skjutsade mig och Hero var hemma med barnen.

Jag träffade sköterskan klockan ett. Det såg tyvärr inte så bra ut som jag hade hoppats (inget katastrofalt, men inte bra heller), varken gällande prover eller snittet i sig, så hon tillkallade läkaren som tog beslut om att ställa mig på antibiotika. Det hade jag gärna sluppit, men infektion slipper jag ännu hellre å andra sidan. Jag fick första dosen på kliniken, sedan blev det en tur förbi apoteket på vägen hem.

Resten av dagen har tillbringats i soffan, mer eller mindre. Med Bellan vid min sida.

Piggelin nådde för övrigt en milstolpe idag. Hon har kunnat bokstavera sitt namn ett tag (även i sömnen, haha!), men idag försökte hon för första gången att skriva det också. Det gick hur fint som helst och jag älskar att se stoltheten i hennes blick.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1