Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Lovely

Det knarrar under fötterna när jag tassar ut. Det gnistrar i ögonen. Det fryser till i näshåren.

Kanske ångrar jag mina ord om det fortsätter såhär långt in i april, men ÅH! vad jag tycker om snön och kylan!! Det lättar upp så himla, himla mycket. Det är vackert! Det blir ljusare! Julstämningen kommer på topp!
image
Slask och blask är ingenting jag längtar efter, det får gärna vara (lagom) kallt och snö på vintern (december-februari, scoutkalendern you know)!!

  • Sofie - 3 december, 2012 - 17:38

    Visst är det underbart!

    Jag älskar när man blir överraskad av snön och kylan såhär tidigt på året, man blir så överförtjust då. Minns förra året då gick man bar aoch väntade och väntade och då var njutningen på ett helt annat sätt när snön väl kom “äntligen” och “vilken tur att vi fick vinter ändå”. Och så känner man sig nästan tvingad att ta vara på den med pulka, skrillor m.m. Nu är den tidiga vintern bara en bonus och man njuter av den på sina egna villkor.

    Jag tänker btw aldrig mer använda det andra objektivet tror jag, det som medföljde. Men måste kanske komplettera med fler? Weeho! Värsta kul!

    Har mailat dig den sista delen av bilderna från bröllopet och nu tror jag verkligen att alla gick iväg! 🙂

    Puss och kramReplyCancel

  • Uppochhoppa - 4 december, 2012 - 07:36

    Vinter är ju det bästa! Känns extra fint att Österlentöser uppskattar vintern, det liksom övertygar mig de dagarna jag tycker att den är lite… Eh, kall!ReplyCancel

  • Felicitas - 4 december, 2012 - 17:27

    Sofie: Haha! Jag SADE ju det, angående objektivet! 😉 Men behåll det iaf som reserv, jag vet ju hur vild du är med kameran… 😉 Du får förresten gärna låna och testa mina objektiv, om du vill! 🙂 Puss å kram!

    Sofia: :))ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1