Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Vårfest, bokföring & kompismys

Jag hänger inte riktigt med – det är mycket trevligt som händer. I onsdags fotograferade vi J&J, vilket var väldigt mysigt.

I torsdags var vi på after work med Toby, Adde & Jurkie. Jag hade jobbat hemifrån under dagen, så jag tog bilen in till stan när det började bli dags att ses. Vi käkade hämt-thai hemma hos Toby, sedan blev det 90 minuter boule. Jag drack god alkholfri, fransk cider och körde hem efter en trevlig kväll.

Alkoholfri, fransk cider som inte var sådär sötsliskig, utan faktiskt riktigt god.

Igår var det vårfest med jobbet. Münchenbryggeriet. Trevligt! Hero var snäll och var chaufför åt mig. 🙂

Fina kristallkronor på Münchenbryggeriet.

Idag har jag redigerat, suttit med bokföring och framåt sen eftermiddag fick vi familjen Tessan på besök. Vi har haft en riktigt trevlig kväll och käkade gott grillat.

Kvällens middag – grillat!

Till efterrätt gjorde jag en smulpaj på de sista egna rabarberna från förra året som drygades ut med frysta hallon. Det får bli kvällens tips, för det var en riktig hit med rabarber-/hallon-smulpaj!!

Kvällens efterrätt – smulpaj med egna rabarber och hallon.

I morgon ska jag göra klart bokföringen och lite andra måste-grejor. Kanske hinner visa någon bild också, men vi får se. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1