Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V27+0 och London baby

Nu går vi in i vecka 28 (v27+0 idag) och det firar vi i London hos vännerna Toby & Alice. Vi har det kanon!

Sömnen är för tillfället skit (svårt att somna fastän jag är trött, drömmer, vaknar osv), ryggen börjar kännas av mer och mer och andningen känns tyngre, men i övrigt mår jag toppen och Piggelin är väldigt aktiv. Jag njuter av att känna buffarna i magen. Nu är det tydligen en intensiv tillväxtperiod de kommande veckorna och det blir trängre och trängre i magen.

Vi kom hit i fredags och dumpade väskorna på Tobys kontor, sedan tog vi en tur på stan själva tills värdparet hade slutat jobba. På kvällen såg vi ett maffigt Luciatåg i St Pauls Cathedral. Jag har varit i London tidigare, men inte varit inne i katedralen innan. Det var storslaget. Det är förmodligen den vackraste och maffigaste kristna byggnaden som jag har sett hittills (och då har jag varit inne i ganska många världen över). Och Luciatåget var stämningsfullt och vackert. Efter det så käkade vi på en restaurang i närheten.

Igår gick vi omkring ganska mycket, sedan tog vi oss hem och jag tog det lugnt i soffan medan Toby och Hero köpte en vacker gran. Vi käkade gott hemma, klädde granen och såg en film. En mycket bra dag.

Nu är vi på väg ut igen.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1