Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tomt

Jag hade fortfarande ett lätt tryck över pannan när jag vaknade i morse och det har hållit i sig hela dagen. Dock miljarder gånger bättre än migränen jag hade igår, så den är jag glad att jag slipper!

Vi bad förresten Lasse, som ju hjälper oss med avloppet ute på Blåbärsstället, att ta ner den där stora tallen vid altanen när han ändå var där med maskinerna, så slipper vi ta hand om allt ris. Den åkte idag. Vad ljust det blev helt plötsligt!! Jag tror säkert att vi kommer att sakna skuggan från den om det någonsin blir varmt igen, men vi har bestämt oss sedan länge. Och det finns andra lösningar för att skapa skugga. Dels vill vi slippa barr, kottar och frömjöl så nära inpå, dels vill vi göra altanen större när vi väl gör om den. Mitt enda stora problem är var jag nu ska hänga hängmattan, för det var den där tallen faktiskt optimal för. Men nu är den borta!

Såhär ser det ut numera.
imageNär jag kom hem efter att ha lämnat Hero (som ska jobba natt) vid tunnelbanan, tog jag en timme med handjagaren (by choice, vi har en motorgräsklippare också). Bra så, både för miljön och hälsan – jag var alldeles svettig när jag var klar. Blåsorna på tummarna var jag dock inte så nöjd med, såg dem för sent.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1