Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bra dag, dålig kväll

Det har varit en bra dag, men en riktigt dålig kväll. Efter att Hero och jag tagit några varv på IP, har jag JHP-jobbat hela dagen och kört några omgångar tvätt. Jag har varit produktiv. Hero körde ut till blåbärsstället och fortsatte med avloppet, så skulle jag komma framåt kvällen.

När det började bli dags att ta bussen ut till Hero och Blåbärsstället, smög sig huvudvärken på. Den eskalerade exponentiellt och snart hade jag så ont att jag mådde illa. Då är det inte roligt att sitta på en skumpig buss. Hero hämtade mig vid bussen och så fort vi kom fram tog jag piller och lade mig. Huvudvärken och illamåendet höll i sig i 1,5 timme innan jag lyckades somna till. En av de värsta omgångarna hittills tror jag. Nu är det dock betydligt bättre (bara ett lätt tryck över pannan) och jag har fått i mig smarrig mat som Hero haft på långkok. Pulled beef med guacamole, coleslaw och tortilla. Fint till Costa Rica – Grekland i fotbolls-VM (heja Costa Rica!).

Jag har inga möten inbokade i morgon, så jag kör blåbärsställetifrån. Ska bli skönt.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1