Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Spänningen stiger

Hero fastade hela dagen igår, febern gick ner på kvällen och han förpassades till gästrummet över natten. Idag känner han sig okej, om än lite svag. Jag jobbar hemifrån även idag (trots att man inte behöver göra det enligt Vårdguiden?!) och mina kollegor är tacksamma. Tvålen löddar som aldrig förr här hemma och handspriten flödar. Pussar är givetvis no-no och all kroppskontakt undviks (skittråkigt, yes, men vad gör man inte för att slippa kräkas?).

I min skräck att själv bli magsjuk vågade jag knappt äta igår. Det blev flytande föda till lunch – en syrlig och frisk smoothie (två kiwis, en lime, ett halvt paket frusen mango, en banan och ca 2 dl laktosfri mjölk – gott). Till kvällsmål blev det liiiiiite mer – rostad formfranska och Proviva. Lite halvfasta/-detox, skulle man kunna kalla det. 😉
image
Ännu har inget brutit ut för min del, så spänningen stiger. Jag jobbar på, än så länge.
image
Det återstår att se om vi är välkomna till Skåne i morgon, eller inte. Eller kanske på fredag. Det är ju ingen större idé att åka 130 mil ToR om ingen vill träffa en. :o)

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1