Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Söndag med bebismys

Vi startade veckans sista dag på bästa sätt, genom att mysa hos Tessan och Tilde. Av Tessan fick jag en present som uppskattades till tårar.
image
image
Jag har börjat att läsa. Bitvis gör det ont i hjärtat, bitvis blir jag alldeles varm. Det är extra jobbigt att veta att någon man tycker väldigt mycket om har mått så dåligt, så jag är glad att jag känner Tessan som jag gör idag (och därmed bland annat vet hur boken slutar). Ni ska få en recension när jag är klar, men det står redan klart att Tessan har ett språk och en historia som fängslar.

Vi mös, fotograferade och drack kaffe tills Challe och Glenn kom hem. Sedan började våra magar att kurra, så vi körde hem och gjorde varma mackor. Mums! image

Jag passade även på att fynda ett gäng strumpbyxor på rean idag, när vi köpte en present till Tilde. Normalt handlar jag aldrig på rea – det är så jobbigt att trängas med alla andra och jag har inte ro att leta i kaoset som alltid är – men såhär på rea på rea, när all rush är över och när man är förbi ändå, kan man passa på.
image

Kvällen tillbringades framför datorn – en ren fröjd. 🙂
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1