Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Sjuknärvarande

Vid läggdags igår tog jag beslutet att inte ställa någon väckarklocka, utan i stället att sova länge idag och jobba hemifrån under dagen. Klokt beslut, för jag vaknade klockan åtta ganska risig (kände mig dock betydligt bättre än igår). Jag skulle ha ett online-möte 10-12, som jag ändå kände att jag ville vara med på (eftersom jag kunde sitta hemma i soffan i myskläder), men i övrigt var dagen fri att disponera. Mötet blev dock inställt och jag har haft lite lagom sjuknärvaro hemifrån. Tagit det ganska lugnt.

Jag ska vila ett par timmar till, för i eftermiddag går flyget mot Bordeaux. Kanske Förmodligen Givetvis borde jag stanna hemma, men jag hoppas att jag är bättre i morgon. Dessutom var flygresan ganska dyr och går inte att boka av, så det får bli så. Förhoppningsvis ligger jag inte däckad på ett trist hotellrum hela dagen i morgon, men vi får se. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1