Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Ny diskmaskin

Ny diskmaskin. Årsmodell 1982 har visat sig funka bra mycket bättre än årsmodell 1981, som har lämnats in på reparation.. 😉

image

Ruthie har varit här hela dagen. Mysigt. Vi började med en lång promenad i sakta mak, sen lunch, fika, disk (för Ruths del – jag satt vackert och såg på) och avslutade vår dejt med att se Eclipse via www.film2home.se.

Givetvis hade vi egentligen inte behövt hyra filmen, men till min stora fasa kunde jag inte hitta mina DVDer av varken New Moon eller Eclipse, så jag tror att jag kan ha lånat ut dem. Men till VEM??? :S

Hur som. Värk i hand deluxe, men annars fint. Bra beslut att peppa Hero till att klippa gräset igår, för regnet hänger i luften. Hoppas att ni får en mysig kväll!

  • Ulrika - 5 maj, 2012 - 10:55

    Tycker att det ser ut som en bra diskmaskin även om jag egentligen föredrar årsmodell 1981 😉 Bra att använda sig av den andra hälften till trädgårdsarbete eller hur?! Även om det inte var borttagning av stubbe i ditt fall.
    PS. Har en lista på min blogg som jag skickar vidare till dig om du har tid och lust.
    Trevlig helg!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1