Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jamensedäääär?!

Det var inte förrän jag bytte till de nya glajjorna som jag verkligen såg. Ojojoj, vilken skillnad! Världen är numera kristallklar igen. SÅ SKÖNT!! Och såhär blev det, på ett ungefär.

Dessa blir mina “huvudglajjor”, de enda som jag kostade på med antireflex- och repskyddsbehandling.
image
Dessa kommer jag att använda när jag känner mig (eller vill känna mig) lite mer “rivig”. 😉
image
Dessa fick jag på köpet och de blir finfina extraglajjor att variera med (jag valde en herrmodell – gillar dem!)!
image
Det enda jag redan ångrar är att jag inte tog antireflexbehandling på alla. Det är faktiskt stor skillnad i synupplevelsen, märker jag redan. Ska se om det går att göra i efterhand.

Hero ska också få glajjor förresten. Det är han inte överförtjust i. Men vem är det första gången man får beskedet (sen lär man sig att gilla läget)…? Jag har tjatat på honom i över ett år att han borde gå på en riktig synundersökning och nu äntligen gjorde han det. Lite översynthet och lite astigmatism blev domen. Och han kan erkänna för sig själv att det nog ska bli ganska skönt ändå, för han blir trött tex när han läser. Idag har vi kikat på bågar tillsammans och valt ut två par, utöver de som ingick i undersökningen (de blev för övrigt samma modell som mina – det var lite utplockat eftersom kampanjen går ut på lördag). Det blev två markerade bågar som inte ber om ursäkt för att de finns. Han kommer att bli skitsnygg. Jag peppar honom med att det viktigaste är självförtroendet. Vi jobbar på det! 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1