Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

I solen

Så har våren ÄNTLIGEN kommit på riktigt. Idag var första gången vi satt på baksidan och åt sen frukost (låååång sovmorgon). Sedan blev det lunch där ute också. Superhärligt.
image
Jag passade på att använda den söta brickan Tenderness från Fabolous Arts på lunchen. 🙂
image
Idag såg jag dessutom den första fjärilen. En nässelfjäril. Jag har alltid tyckt att det är något alldeles speciellt med vårens första fjäril. Och jag tycker så fortfarande. Då går det liksom inte att ångra sig – våren är här för att stanna och värmen är på väg!!
image
Vi har börjat att röja lite i trädgården och vi har haft besök två gånger om nu idag. Vi hade YsterSyster och Herosysslingarna på middag igår. Vi spontankäkade tacos hos Adde i fredags och spelade spel. Jag har redigerat bilder och kommit en bit på väg med att komma ikapp. Hero har dessutom varit nere vid båtklubben gånger två och hjälpt Heropappan inför sjösättningen av Foxen nästa helg. En bra helg!

  • Jojjo - 22 april, 2013 - 09:43

    Underbart! Vi åt lunch på altanen igår, också första måltiden utomhus även om vi fuskade med fika i lä redan innan påsk 🙂 Älskar att ha en trädgård även om den är yttepytteradhusliten!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1