Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hektisk vecka med bra avslut

Den här veckan har varit hektisk och jag kände mig i ärlighetens namn ganska så slutkörd på midsommar afton. Vi landade som sagt halv åtta på Arlanda i måndags. Därifrån begav jag mig direkt till heldagskonferens med påföljande sen affärsmiddag på kvällen. I tisdags var det ny heldagskonferens, varav jag höll i största delen av den, sedan en ny sen affärsmiddag med avtackning av favvokollegan (snyft) på Miss Voon (gott!). I onsdags hade jag en stressdag på kontoret, sedan möte med bröllopskunder på kvällen och kom sent i säng. I torsdags klev jag upp strax före fem för att ta sjuflyget till Skåne, tog taxi till en anläggning och där höll jag i ett möte hela dagen. Mamsen hämtade mig och sedan var det full rulle med världens bäste Varg resten av kvällen. Dålig sömn natten till midsommarafton, då liten Varg gjorde skäl för namnet och var arg som en Varg under natten. Flyg hemåt vid elva på förmiddagen, efter ytterligare Vargbus under morgon och förmiddag, sedan 1,5 timme hemma innan vi begav oss söderöver mot Trosa för att fira midsommar.

image

Middag på Miss Voon – rackarns så gott!

image

Röj med liten Varg (här med hans mamma dock), sedan flyget hem på midsommar afton. Koftan som mamma stickat åt mig kom väl till pass då det var kallt på flygplatsen.

Midsommarfirandet med våra vänner i Trosa kunde inte varit bättre! Jag blev sminkad av Sofie, vilket alltid känns lyxigt och piffigt. Vi klädde midsommarstången och dansade. Sofie bjöd på kvällens bästa underhållning då hennes byxor sprack över hela rumpan. Vi grillade och hade väldans trevligt. Jag var som sagt dock ganska sliten sedan veckan, så när de andra började snacka om att sätta på bastun vid tio, lade jag mig en liten stund på soffan….
image

image

Jag blev välförtjänt prankad när de andra kom tillbaks från bastun…
2014-06-21 00.42.50
Elva timmars sömn gjorde dock sitt för tröttheten, så jag kände mig riktigt fräsch på midsommar dag! Det blev bus med Tuvsan, sedan gick Sofie, Anna och jag loss på sminket. Något som började som en kul grej, slutade i värsta urspårningen med foto och hela fadreullan. Vi hade väldigt kul!

image

Mobilbilder från spektaklet.

IMG_5531 (Custom)

Såhär kan det bli när Sofie låter kreativiteten flöda och tar inspiration från My Little Pony.

Framåt kvällen körde vi norrut igen, men styrde kosan direkt till Blåbärsstället. Det händer verkligen grejer här ute med avloppet. Det står grävmaskiner lite här och där på tomten. 🙂 Många träd har tyvärr blivit tvungna att kapas, men det är fortfarande insysnsskyddat. Jag LÄNGTAR tills det är klart!! Just i detta nu håller Hero på att sätta kakel och jag jobbjobbar lite.

Huset stod förresten kvar när Hero kom hem i måndags. Och tjejerna hade lämnat en vacker blomma och en finfin present som tack för lånet. Gulle!2014-06-18 00.06.00

 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1