Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Saknar

Hon rusar in genom dörren och blir så glad när hon ser mig, att hon kissar ner mina strumpor. Virvelvind genom huset. Tessafisen, som hon har vuxit de här månaderna!! I julas var hon en liten bajskorv. Nu är hon lika stor som Xena var.

I morse kom hon och väckte oss. Sprang mellan min sida av sägen och Heros sida av sängen. Glad, kelsjuk och uppspelt.

Tessafisen är lik Xenisen till personligheten, fast inte lika dampig. Tessa är lika glad, gossig, nyfiken och kelsjuk. Samma kroppsspråk. Tessafisen är dock mer tjuvaktig – stjäl allt hon kommer över, men lämnar i alla fall tillbaks när hon måste. Xenisen var extremt morgontrött. Tessafisen är morgonpigg, så mamsen & papsen är trötta småbarnsföräldrar.

Nu är vi på väg till Avasjö med mamsen & papsen. Några härliga vårvinterdagar väntar. Tessafisen har somnat.

image

Jag saknar fyrfota kärlek.

  • Josefine - 5 april, 2012 - 15:52

    Det var fint: “Jag saknar fyrfota kärlek”. För det är en speciell kärlek. Den 12 april är det ett år sedan min vovve åkte till himlen. Kommer kännas. <3ReplyCancel

  • Petra L - 10 april, 2012 - 15:41

    Så söt liten tjej dina föräldrar har. Kommer ihåg valptiden. Inget jag längtar till men visst är de mysiga när de inte har kolla på kroppen utan bara far omkring. Så söt. Fina bilder som vanligt när man kikar in på din sida. KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1