Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Hey fellas!

Hmm. Tunghäfta? Lack of inspiration? Vet inte riktigt. Det går dock snabbt att konstatera att bloggandet inte varit sig riktigt likt ett tag. Kanske för att det inte är så insprierande eller spännande att gå hemma i ultrarapid, som jag ju gör. Men jag klagar inte. Har det ganska bra, fastän det är lite segt.

Nu är jag på promenad. Skönt.

I övrigt har jag vinkat hej till min egen skugga, som jag inte sett på vad som känns som evigheter, när solen äntligen vågade visa sig.image

Jag har hälsat på grodynglen i den lilla sjön.image

Jag har beundrat regnstänkt miniskog.image

Och jag har inspekterat min 6 veckor postoperations-, svullohandled och förtvinade arm. Den opererade högerhandleden är 1 cm tjockare än vänster (dvs svullo), medan storleksskillnaden är åt motsatt håll när det gäller själva underarmen – höger underarm är 2 cm smalare (dvs förtvinad) än vänster. 😛imageJag ska ha ortosen/skenan 24/7 än så länge (förutom när jag duschar), så jag ska inte ens försöka att flexa handen. Men om jag hade försökt, kan jag berätta att jag inte hade lyckats. ;P Det känns som om den vore stelopererad och rör sig kanske en-två millimeter åt vardera håll. Jag vet inte om det är på grund av stiften, som ska opereras ut på måndag, eller om det är på grund av svullnad/stelhet/irritation/vaddetnukanvara. Jag borde verkligen inte klaga, så jag konstaterar bara att jag längtar efter att bli kvitt ortosen. Och efter att kunna använda båda mina händer. Fullt ut. Det här måste bli bra.

  • Sofie - 7 juni, 2012 - 09:23

    Ja, det här måste bara bli bra. Något annat finns inte.

    Jag tycker att det är för gulligt att vår bröllopsbok ligger där i bakgrunden… 😉

    Puss på dig!

    PS! Hoppas nu att kommenatern kommer fram…..!ReplyCancel

  • Jojjo - 8 juni, 2012 - 08:04

    Ja, det måste verkligen bli bra – snart! <3ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1