Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Total frihet och noll måsten, eller?

Sedan vi kom hem har jag inte gjort mycket alls, så jag har inte så mycket att skriva om i bloggen. Jag har inte känt för att göra allt det är jag borde göra, utan bara legat i soffan med Bella när Hero har jobbat natt. Jag har inte ens plockat upp disken ur diskmaskinen, eller börjat packa upp grejerna från resan. Eller börjat röja här hemma, eftersom här ser ut att ha varit ett bombnedslag. Jag har bara legat i soffan med Bella, inte ens haft TVn på. Struntat i alla måsten. Jag har tagit mig den friheten, trots att jag redan har haft nästan tre veckors semester. Jag funderar över om det är så det känns för personer som inte har heltidsjobb + företag vid sidan av + hus + sommarstuga + hund (eller barn, men det har ju inte vi heller)? Total frihet och noll måsten. Är det skönt, eller är det bara en längtan efter allt det där man inte har? Jag skulle inte vilja byta liv, men ibland är det skönt och välbehövligt att trycka på pausknappen även i vardagen då man egentligen inte har några ursäkter för det.

I fredags hade vi hemmamys. Igår skulle vi egentligen haft tacomys & mello med världens bästa Tessan & Glenn, men Tessan messade på morgonen att hon blivit magsjuk. Tråkigt, för jag såg verkligen fram emot att ses. I stället blev det en lång promenad i skogen och runt sjön med Bellan & Hero, efter lunch. Bellan hade skitkul. På eftermiddagen tog vi en långfika med Herofarmorn i hennes nya, fina lägenhet. Sedan plockade vi upp grejerna från resan (ja, vi har varit hemma i tio dagar utan att ta tag i det) och började gräva i tvättberget. På kvällen hade vi tacomys & mello hemma i soffan, själva. Det var trevligt det också, men jag hade sett fram emot lite socialiserande. Och det var längesedan jag träffade Tessan.

Idag tar jag mig lite i kragen med fotojobb. I eftermiddag ska vi till Empan & M för att spela spel.

  • Per - 22 februari, 2015 - 22:22

    Det är klart att man får ligga i soffan och inte göra någonting precis hur länge som man vill. Måste finnas sådana perioder också om man har andra perioder med andra saker som tar upp ens tid.

    Åh vad roligt att spela spel! Det var längesedan jag gjorde det. Får se ifall jag kan hitta något spel någonstans som inte är barnspel (brädspel såklart).
    Ha det så bra med dig och hälsa Hero!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1