Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Snabbträning

Jag har inte varit så otränad som jag är nu på väldigt många år. Trivs inte alls just nu – ingen styrka, ingen smidighet, ingen uthållighet. Alldeles förslappad. 😛 Härifrån kan det alltså (nästan) bara bli bättre!

Det blir lätt en ond spiral. Jag och Hero var ute och lufsade i tisdags kväll, men efter typ 2,5 km började jag få känningar i höger höftböjare (som strulat från och till sedan Tjejvasan 2008), så vi gick resten av rundan. Jag känner fortfarande av höftböjaren. Och handen är vad den är. Det är inte helt lätt att få till ett meningsfyllt träningspass när kroppen är trasig lite varstans, men jag gick iaf ner en kortis till hotellgymmet. Den bästa träningen är den som blir av och man ska ju börja (om) någonstans!
image

  • Anna - 15 november, 2012 - 20:35

    Om du vill känna dig vältränad så kan du tänka på mig ;)!

    Men jag förstår känslan, längtar tillbaka till träning och känslan av att ORKA.

    Säg åt handen att vara snäll mot dig nu! KRAM!ReplyCancel

  • Ulrika - 16 november, 2012 - 17:46

    Tråkigt att höra om handen, håller alla tummar jag har för att det ska bli bättre. Känner också att jag är ur form just nu (visst jag har ju en anledning till det..) men hoppas snart på att få sätta igång med lite lätt träning. Ska fokusera på att all träning är bra träning trots att det inte blir på samma nivå som förut.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1