Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Project: Birdnest

Project Birdnest, eller projekt Fågelbo. Söta Sara har ju inte velat klippa mig sedan i vintras, eftersom jag skulle ha bästa förutsättningarna för den frisyr jag ville ha på bröllopet. Jag har lidit en del över att ha så slitet hår!!

Idag fick jag nog. Jag hade försökt att få tag i Sara, men min mobil har givit upp livskampen* och strular (tar inte emot sms och skickar bara vissa, uppenbarligen) så det gick inte riktigt som planerat. När jag så var inne i Centrum i andra ärenden, tittade jag in på en salong och frågade om de hade en dropin-tid. Det hade de! Jag kände det nästan som att jag var otrogen mot Sara, men nöden har ingen lag. 😛 No more birdnest!

Såååå skönt!! Nyklippt (och tonårsposar 😉 )!!

När jag precis hade kommit hem ringde Sara – hon hade skickat mig ett sms och hade haft en tid till mig, men när jag inte dök upp undrade hon om det hade blivit något fel. Så himla typiskt!! 😛 Men nästa gång har jag bättre framförhållning, en fungerande mobil och får håret fixat av Sara!

*Jag har tackat mobilen för en lång, intensiv och trogen tjänst och har beställt en ny!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1