Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Lite abstinens

Jag är så himla, himla sugen på att baka. Och jag har precis hittat till sarabakar.se, när jag googlade efter recept på smarriga saffranskardemummasnurror. Jag har ju gjort saffranskanelkardemummabullar själv tidigare, men kanske finns det ännu bättre recept. Sara gör hur som helst abstinensen bara värre – det ser grymt frestande ut! Eller vad sägs om en toscabulle, kanske? Åh, vad jag längtar tills jag slipper allt vad gips, ortos osv heter, så att jag kan testa!! Det första jag ska göra, som jag känner för just nu åtminstone, är en variant på Saras kardemummabullar, fast jag tänker mig dem med saffran i också. Eller kanske de lyxiga saffransbullarna? Eller en variant med fyllning med vit choklad? Åh! Beslutsångest!

Det finns förresten de som tror/tycker/tänker att man bara kan äta saffran kring jul. Tänk, så trångsynt! Och dumt! Gotlänningarna äter saffransbullar och saffranskaka året runt. Det tycker jag är helt rätt, för det är ju så gott. Varför begränsa sig?! 🙂

På tal om något helt annat. Om ni är nyfikna på lite namngivningsfestbilder från i somras, så kan ni kika in på JHP. Hero och jag var alltså där privat. Det var en väldigt mysig och trevlig eftermiddag!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1