Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Kalas

Igår var det som sagt den viktigaste dagen på hela året – Heros födelsedag. 🙂 Jag vill inte ens tänka tanken hur livet vore om den aldrig hade varit. Vi började hur som helst morgonen med presentöppning i sängen. Jag måste säga att Hero blev väldigt, väldigt överraskad av presenten. 🙂

På dagen jobbade jag hemifrån (telefonmöte), höll efter nysnön som kom och var på ett möte i stan på eftermiddagen.
image
På kvällen hade vi (den lilla) Herosläkten över på traditionellt tårtkalas. Det fanns en tid då jag aldrig trodde att jag skulle få användning för min kaffeservis (som jag “offrade” många födelsedagspresenter och julklappar på att få ihopsparat till som liten), så numera försöker jag verkligen att ta fram den när tillfälle ges. Det är ganska kul att ha en komplett kaffeservis! Det var även premiär för den vita linneduken (som jag nog har haft i typ tio år). 😉
image
Såhär blev tårtan (som Hero gjorde nästan själv), där jag bara stod för själva garnityren. Det var chokladbotten med valnötter, blåbärsformage och lite grädde som garnityr. Mums!
image
image
Vi serverade även mammas vetebullar, Heros kokostoppar och mina bondkakor. Succé!

Därmed gav jag även den tredje poängen till sockret (den andra gav jag i förrgår när vi bakade – man MÅSTE provsmaka). 🙂 14-3 var ställningen igår, således.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1