Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Julkalendern lucka 15. Berätta om en av dina favoritböcker.

Äntligen en enkel lucka, som för den sakens skull inte är tung eller svår. Jag tror att de flesta av er redan vet vad jag tänker skriva. Jag gör det lätt för er den här gången.

TWILIGHT.

Jag lider fortfarande av en “läsarsorg” efter att ha läst ut böckerna tre gånger. Jag vill liksom inte läsa andra böcker. Jag är kär i Twilight. Inte i karaktärerna i sig. Jag är varken team Edward, team Jacob eller Switzerland. Jag är kär i hela kärlekshistorien och alla har sin del i den. Alla behövs.

I. Just. Love. It.

  • ruth - 15 december, 2011 - 13:16

    inte ett dugg förvånad, inte någonstans! Du ÄR liksom twilight för mig. 🙂ReplyCancel

  • Jenny - 15 december, 2011 - 17:03

    Att du kan va så twilightkåt då 😛 Vad är det du gillar med böckerna? Är det nåt speciellt med sättet de skrivs på? Eller bara historien i sig? Jag läste dem och föll inte alls för dem, kanske en betydelse att jag läste dem på svenska? Vad tror du? Mina tonårsbrudar gillar ju dem, även om hysterin lagt sig. Jag trodde att jag skulle gilla dem mer, gillar ju Buffy o vampyrerna 😉ReplyCancel

  • Sofie - 15 december, 2011 - 21:19

    Du är så jäklans söt med din Twilightfascination! <3

    _____________________

    Jag tokdissar dock Twilight.
    Men hissar dig!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1