Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Julkalendern lucka 14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.

Alltså. Detta är min fjortonde lucka i julkalendern. Och jag får säga åt mig själv: Släpp den där prestigen! Keep it simple. Jag behöver inte leta i mitt djupaste inre efter det där speciellastespeciella som jag inte har berättat tidigare. Men när det gäller bilder, så är jag lite picky. Vill att det ska vara lite extra speciellt.

Här sitter jag dock på ett hotellrum i Köpenhamn och försöker tänka på någon av de tusentals bilder där jag finns med. Givetvis kan jag inte komma på alla. Eller vilken som är någon slags favorit. Så vad gör jag? Jo, jag kollar igenom bilderna på Fejjan och stannar till.

Bilderna från i våras på mig och Hero. Bilderna som goaste Emma tagit. Bilderna som finns i headern här på bloggen. Bilderna som hänger i vårt sovrum som 70*100-centimetersförstoringar. Bilderna som jag gjort ett fotoalbum av. Jag kan inte få nog av dem – jag älskar dem. De är så äkta och de är så vi.

Det bästa av allt? Emma är vår bröllopsfotograf och om någon kan fånga vår kärlek och en av livets största dagar, så är det hon – vi kommer att få fantastiska bröllopsbilder!!

  • Ulrika - 14 december, 2011 - 17:34

    De bilderna är fantastiskt vackra!
    Önskar att jag hade haft en lika bra fotograf på mitt bröllop…ReplyCancel

  • fröken K | vill bli amatörfotograf - 15 december, 2011 - 20:04

    Ja, de är så himla fina. Jag skulle också vilja ha såna fotografier av mig och min sambo, men vi är ju lite småfeta och bleka och sånt, så det skulle nog inte se lika vackert ut. Även om kärleken är blind. 😉ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1