Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jul i Skåne

I helgen har vi firat “riktig” jul i Skåne, så nu känns det som att den är över. Men jag laddar för lite Herofamiljsjul i eftermiddag och ikväll, efter att äntligenäntligenäntligen fått uppladdningen klar för årets sista bröllopsleverans!

Vi har ju investerat i att dra in fiber enkom för fotoföretaget och betalar för 100/100-lina enkom för att bildleveransen ska funka, så det är frustrerande när uppladdningen inte ens går på styrfart. Jag trodde att jag skulle bli tokig igår när uppladdningshastigheten var 7 Mb/s, dvs en tiondel mot vad det minst ska vara normalt sett. Hastigheten har strulat sedan attacken mot Telia för någon vecka sedan. Men nu är det äntligen klart, som sagt! Jag har tre albumsdesigner kvar att göra till brudpar, sedan är alla betalda jobb klara för säsongen 2014 och jag kan ge mig på det jag har gjort pro bono. Det hänger lite över mig, fastän det inte borde, och det blir inte mycket ledigt i jul. Det ska bli skönt när det är klart.

Skånejulen var väldigt mysig. Vi kom ner sent i fredags kväll och åkte hemåt efter lunch i måndags. Det har blivit mycket vargmys, kvalitetstid med övriga familjen och fantastiska julklappar. Jag har världens bästa familj. Bilden från i måndags, då Musse & Momo passade Vargen, får representera helgen. En trött mysfis i Musses knä innan det var dags för middagslur.2014-12-22 11.56.58 (Custom)

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1