Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Helgen

Jag blev förvånad, rörd och överväldigad över responsen till mitt förra inlägg. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, förutom att det värmde hjärtat otroligt mycket. Tack, kära ni!!

I fredags hade ju Hero och jag dejt och fredagslyxmys. Det började bra med att vi blev uppgraderade till business class på hotellet. Från trettonde våningen hade vi en magnifik utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden.

Middagen blev dock något av ett fiasko – vi hade helt glömt bort att boka bord. Lönefredag och Swedish House Mafia som skulle spela inför 41000 fans på Friends arena. Alltalltallt var fullbokat när vi försökte ringa runt vid femsnåret. Så vi gick ut på stan och skulle försöka få tag i något. Det gick inte heller så bra. 😛 Men till slut lyckades vi klämma in oss i baren på den asiatiska restaurangen i Moode-gallerian, för att senare få hoppa vidare till ett riktigt bord där vi fick sitta i en stund och äta lite med andan i halsen.

Maten var dock riktigt god.

Vi tog oss vidare ut till Cirkus för att se Tomas Ledin, Showtime. Det visade sig inte bara vara en traditionell konsert (som vi hade föreställt oss), utan en resa bakåt i tiden för att få följa med på Tomas karriärsresa som artist. En trevlig show!

Vi vaknade upp trötta till ett dimmigt och grådaskigt Stockholm, men utsikten var inte sämre för det.

Vi käkade en enormt fin frukostbuffé på hotellet (rekommenderas varmt – jag har även käkat deras lunchbuffé som också är en höjdare), innan vi tog pendeln till Älvsjömässan för att gå på Fotomässan.

Fotomässan it was. Där träffade vi YsterSyster/svägerskan (märk väl, inte SysterYster/storasyster) och senare tre goa fotografkollegor (Lena, Iza och Sabina). Vi drog runt bland montrarna, lyssnade på föreläsning och spanade in utställningen. Välinvesterad tid en grå lördag i november!!

Vi fick bråttom hem på eftermiddagen, när vi insåg att klockan hade sprungit iväg med oss.. Sofie, Martin & Tuva skulle ju komma på middag! Tyvärr tog jag inte en endaste bild från kvällen, men Sofie och jag hade lite fotolektion med deras nya systemkamera, vi käkade middag och spelade sedan vårt nyinköpta brädspel, Ticket to Ride Europe (superkul – har spelat det förr med andra kompisar och bestämde oss för att köpa det efter det). Det var en riktigt härlig kväll (och jag vann, moahahahaha)!! Det värmde dessutom hjärtat att Tuva på eget bevåg ville upp i min famn gång på gång och att hon kallade mig för mamma, något som hon enligt Sofie gör med människor hon tyr sig till. Myspys!!

Igår fick vi sova ut och det gjorde vi med besked. Framåt eftermiddagen hade vi möte med ett brudpar (väldigt, väldigt trevligt möte!!) och sedan körde vi till Ikea för att köpa de saknade lådorna, belysning och lite annat till schabraket vi köpte förra söndagen. Det är lätt att luras att allt är väldigt billigt på Ikea, men så himla billigt är det ändå inte. Förvaringssystemet vi köpt har gått på ungefär 13000…! Vi är dock väldigt nöjda och vi behöver en bra förvaringslösning, så det får det vara värt! När vi är klara med allt ska jag visa er det slutliga resultatet, tillsammans med “före-bilder”, så får ni bilda er en egen uppfattning.

Väl hemma igen blev det pizza framför TV’n, sedan satte jag igång så smått med tackkorten och lite redigering innan det var dags att krypa till kojs igen. Det känns väldigt skönt att bara ha ett endaste uppdrag kvar att jobba på för tillfället. Snart har jag betat av även det!

Ikväll blir det ett nytt möte med ytterligare ett brudpar inför 2013. Ska bli spännande att se vad det ger!

  • JoHo - 26 november, 2012 - 13:14

    wow, vilken superhärlig helg! Alltså… man BEHÖVER lite vardagslyx mitt i mörka november 🙂ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1