Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Härlig helg

Vi har haft en härlig helg. Igår var Herofarmorn här så att Hero skulle kunna hjälpa henne att byta till sommardäck. Innan han gjorde det, tog vi en fika och under tiden tog vi en promenad.
image

Bellan trivs med Herofarmorn. De har något speciellt ihop – Bella blir verkligen jätteglad när hon kommer.
image

Sen eftermiddag körde vi till Jesper & Kim för att käka mumsig middag. Oscar, deras staffe, och Bella träffades för första gången och det gick SÅ himla bra! Bella visade inte samma svartsjuketendenser som hon har mot Tessa, vilket känns jätteskönt. Oscar & Bella lekte riktigt, riktigt fint hela kvällen. De for runt i trädgården och busade järnet även inne. Kul!!

Vi blev bjudna på smarrig middag. Löjromstoast, oxfilé och chokladglass som pricken över i. Efter middagen badade grabbarna bubbelpool (vilket Bella tyckte var jättekonstigt – hon ylade och hade sig när Hero klev i vattnet) och bastade, men jag skippade badet och tog i stället igen mig i soffan. Tröttmössa. Hero brukar skämta om att det är ett under om jag håller mig vaken till längre än elva. Vi körde hemåt vid halv ett, efter en härlig kväll.

Idag har Bellis varit trött. Jättetrött. Hon har gjort några tappra försök till att busa, men hon somnade på sitt nerlagda byte. 😉

image

imageJag har fotojobbat och håller på att slita mitt hår över teknik som inte funkar. Jag har verkligen inte tid, eller tålamod, för strul.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1