Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Det var nog kyligare än planerat

Bellan och jag startade dagen med en långpromenad igen. Idag var vi tidigare ute än igår, så det var bara 8 grader när vi gav oss ut och inte så mycket folk längs slingan (mer och mer ju närmare hem vi kom). Bella tycker om att gå i sele, för då får hon dra så mycket hon vill (allra bäst tycker hon såklart om att vara lös…). Jag har ett höft-/midjebälte med resår som tar upp ryck på ett behagligt sätt och Bellan får extra motion när hon drar – gott så. Bellan är alert på dofter och hon nosar väldigt mycket när vi går – det är mer jakt i henne än vad vi hade trott när vi adopterade henne. Jag har noll koll på hur en jakthund ska/kan tränas och vilken sorts jakt som eventuellt hade passat henne, men det skulle kanske vara roligt för henne att testa.
imageEfter att vi hade gått nästan hela rundan runt, kom vi till den lilla sjön igen. Bellan tog ett skutt efter pinnen som jag hade kastat i, men det var nog lite kallare i vattnet än vad hon hade räknat med. Hehe.
image
Väl hemma torkade jag av pälsbollen ordentligt, sedan blev det mys i soffan. Bella var extra gosig och kröp upp i mitt knä i soffan – hon var förmodligen lite kall efter badet.

Nu har vi käkat lunch och det är jobb som gäller. Bellan gör mig sällskap bredvid datorn, där jag har ställt hennes bädd.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1