Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

En viktig vän på TV

Idag var min viktiga vän, Terese Alvén, med i direktsändning i TV – nämligen i Efter tio med Malou. Man kan nu se hela programmet här (Terese är med efter den sista reklamen, en timme in i programmet), eller enbart klippet med Terese här.

För er som har missat (finns det någon?!): Tessan driver en av Sveriges största träningsbloggar, som både har blivit rankad som Sveriges mäktigaste träningsblogg och flera gånger framröstad till den bästa träningsbloggen, Spark i Baken. Tessan har nyligen givit ut sin första bok, Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, och det är med anledning av hennes långa resa (från matmissbrukare till träningsförebild) som hon var med i Efter tio. Så ta en tur in till Terese och klicka därefter hem hennes bok.

Och ja. Jag är så otroligt stolt, glad och framför allt hedrad över att Tessan frågade mig om jag ville ta omslagsbilden till boken. Om det hade varit min bok, mitt omslag, hade jag känt det som att det var den viktigaste bilden någonsin. Jag får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker på och berättar om det. För mig är det väldigt stort och betyder mycket. Ett hedersuppdrag.

  • pilla - 2 april, 2013 - 15:47

    Jättefin bild och bok! Klart du ska vara stolt för bilden, inte alla som har fotat en omslagsbild!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1