Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Dålig bloggare

Alltså, jag vet att jag är en dålig bloggare just nu. Men om jag inte vore det, hade jag berättat för er att jag hade den underbara familjen Trosa på besök i måndags. Härliga Sofie provsminkade mig inför bröllopet, medan Martin höll reda på Tuvafisen. Resultatet blev såhär*!
image*Minus tiaran – den fick jag på möhippan i lördags och den kommer inte att vara med på bröllopet. 😉

Om jag inte vore en usel bloggare hade jag även berättat att jag har haft superbraige Niklas Wikman på besök för att få en automatiserad och tillförlitlig backuplösning. Backup har jag haft tidigare också, men nu är den automagisk plus att jag har UPS på allt. Känns skönt!!

Jag hade också berättat att jag var på Herokusinens studentskiva igår och att jag idag skulle ha bakat med Sofy & E, om det inte vore för att jag har blivit förkyld.

Sen hade jag kanske visat upp min härliga kombination av inverterad bonnabränna, kycklingarm och operationsärr som i mina ögon ser ut som en död seriefigur. Jag hade kanske uppdaterat er om läget och berättat att det blir bättre och bättre. Att jag är sjukt trött på ortosen (som jag ska ha dygnet runt i två veckor till, då stiften ska opereras ut, och därefter dagtid i ytterligare 1,5-2 månader), men att utan den är det läskigt och ont och ömt och stelt. Jag hade kanske berättat att högra underarmen numera är en degklump utan tillstymmelse till muskler och att den på den här månaden har minskat till ca 3/4 av storleken av vänstran.image
…men tyvärr får ni inte veta något av det där, eftersom jag just nu är en usel bloggare… 😉

  • Miss Baglady - 31 maj, 2012 - 13:50

    Äsch det går ju i perioder sånt där. Ibland bloggar man mycket, ibland mindre. Du är oavsett vädligt vacker i din sminkning och håret, du kommer bli en alldeles underbart vacker brud. Vilket datum är det dags?

    kram och no stress, du har väl tillräckligt ändå med allt. jobb, bröllop och operation på det. Alla förstår och hoppas bara att du mår bra!ReplyCancel

  • Systeryster - 6 juni, 2012 - 08:48

    Lite otippat att din syster lyckas köpa en blingbling tiara till dig som du verkar gilla lite iaf! 😉ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1