Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V38+2 och vi tar en räd till hösten

Jag har varit hos husläkaren, som hade en lucka redan idag och gärna tog en kik på mina födelsemärken. Efter kontrollen, där inget såg alarmerande ut, tyckte han att vi skulle boka ett par tillfällen till hösten då vi tar en räd och opererar bort fem-sex av de större märkena åt gången. Till hösten eftersom solsäsongen då är över och att det värsta hormonpåslaget då är över även gällande amning osv, så då har märkena “vuxit klart”. Han tog dock bort ett märke redan idag, som satt precis i behå-linningen och därför ofta blir irriterat. Skönt! Jag har ett gäng till som sitter dumt till (i byxlinningen, armhålan osv) och några som blivit ganska stora, men de väntar vi som sagt med till hösten.

I övrigt har jag inte mycket nytt att rapportera sedan gårdagen. Förutom att det är mars månad nu. Piggelins månad! Den här månaden kommer Piggelin!!! Galet. Det är vår i luften och solen skiner, men ännu har vi snö i trädgården och is på uppfarten.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1