Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

V38+1 och det korkar igen allt mer

Jahapp, det blir till att ladda upp inför förlossningen med en härlig förkylning. Det är aldrig ett gott tecken när det kommer snor ur ögat(!) när jag snyter mig (ja, jag är skapt sån), men det är i alla fall ett tydligt tecken på åt vilket håll det barkar. Nysningarna avlöser varandra, hostan håller i sig, halsen har börjat värka och det korkar igen allt mer i näsa och bihålor. Det är väl kanske inte riktigt vad jag hade önskat, men det finns värre saker och det är bara att gilla läget. Å andra sidan, när jag tänker efter, är det kanske bättre att “ta en förkylning” före förlossningen (när jag faktiskt har möjlighet att vila) än efter, då jag kommer att behöva sätta en liten miniatyrmänniskas behov i första rummet. Det går att hitta något positivt med det mesta om en bara försöker (medan andra saker bara är totalt meningslösa och fruktansvärda – fuck cancer!).

Jag har för övrigt efterfrågat en tid hos husläkaren för en generell genomgång av mina födelsemärken, eftersom en del har förändrats och andra tillkommit under graviditeten. Det är inget ovanligt vid en graviditet (snarare vanligt, eftersom det är så stora hormonförändringar i kroppen), men det känns bara korkat att chansa när det finns möjlighet att få dem kontrollerade.

  • Helena - 29 februari, 2016 - 17:36

    Glöm inte att packa ner lite nässpray och eventuellt halstabletter i BB-väskan!
    Krya på dig!!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1