Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tvagad och hungrig

Dagen D. Operation. Förhoppningsvis!

Igår var det dusch och tvagning gånger två. I morse klockan fem likaså. Nu är jag desinficerad. Håret är risigt och huden är torr. Men man får ta det onda med det goda(?)!

Jag skulle vara på plats på SÖS kl 07.15, men eftersom man aldrig vet med trafiken var vi här redan kl 06.45. Och när jag säger vi menar jag mig själv och Hero. Han är nämligen med mig idag. Tydligen imponerade jag inte sist, efter förra operationen, så jag är inte betrodd att klara mig själv den här gången. 😉 Jag uppskattar givetvis omtanken och det känns tryggt att ha honom med. För jag var de facto inte helt klar i hjärnan när jag pratade med läkaren efter förra operationen – kom inte ihåg så mycket efteråt. 😛

Nåja. Jag skulle som sagt vara på plats kvart över sju. Men jag har fått besked om att vi redan är sena. Ett par timmar åtminstone. Stackars operationsläkare – de måste vara helt slutkörda. Eller tja, inte bara de såklart, för det är ju samma elände inom hela vården. Vilket jäkla tröstlöst och never ending arbete. Vårdköer! Frustrerade människor. Och ännu längre vårdköer! Och de kan bara göra sitt bästa.

Nåväl. Jag är fortfarande orolig för att operationen inte blir av idag, men än så länge finns det iaf inga sådana indikationer. Och jag är hungrig! Fasta inför operationen – magen kurrar.

Håll gärna en tumme för mig, är ni söta!

  • Anna - 7 november, 2013 - 19:11

    Hoppas att operationen blev av idag och stt allt gick bra! Håller tummarna!!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1