Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

The Hunger Games

Ryslig, men bra, sade jag om filmen. Böckerna gör mig inte besviken. Och! Bara en sån sak som att jag har kommit över läsarsorgen efter Twilight*. The Hunger Games. Jag är inne på tredje och sista boken. Rekommenderas!!

Jag har även gett mig på att försöka tona ut solmärkena sedan seglingsturen. Min brudklänning är väldigt djup i ryggen, så de där märkena passar sig inte riktigt. 😉
*Ja, alltså Twilight. Utan överdrift kan man säga att vi har haft ett speciellt förhållande. Och jag har funderat på varför. Det ÄR ju förvisso superhärliga böcker, men jag klamrade mig fast vid dem alldeles onormalt mycket. Jag har som sagt funderat och analyserat mycket, vilket jag brukar göra. Min omgivning tror det inte riktigt, eftersom jag alltsomoftast har ett leende på läpparna (och det brukar väl kanske inte funderar-typen ha), men jag är en funderare trots allt. Hur som helst. Det jag tror att jag har kommit fram till gällande mitt förhållande till Twilight, är att Twilight representerade och erbjöd något jag själv saknade i mitt liv. Där och då. Och jag klamrade mig fast. Jag älskar fortfarande Twilight, men jag behöver den inte nu som då. Den där sagan om äkta, evig kärlek. Jag lever min egen saga nu. Så jag har släppt taget om Twilight.

  • Jojjo - 29 juni, 2012 - 17:29

    Yey för Hungerspelen, älskade böckerna! Och snart, snart är det bröllop Jane, så jäkla häftigt! <3ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1