Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Testar en ny variant 

Natten till idag blev relativt bra. Bara en amning vid halv tre och inte så himla mycket stök, relativt sett. Men så var hon ju också rejält trött när hon väl somnade strax efter 22.

Idag testar vi en ny strategi. Piggelinaren har bara fått sova en gång under dagen, i stället för två som hon har gjort hittills. Hon vaknade efter en halvtimme, men efter en stunds mys i famnen somnade hon om igen och sov i ytterligare 1,5 timme. Så jag beslöt mig för att testa att inte lägga henne på eftermiddagen.

Jag gjorde kikärtsbiffar till lunch idag. Gott! Piggelin gav dem dock underkänt och spottade ut. Blä, mammis!

Precis innan hon vaknade.

Piggelinaren har varit på gott humör hela eftermiddagen. Klarar av att vara vaken, det gör hon. Återstår att se hur det går inatt.

Liten update: Efter att inte ha ammat på 17 timmar (senast vid halv tre i morse) somnade Piggelin på bokstavligt talat tre minuter efter att hon hade ammat. Nu har hon precis vaknat igen och hon ligger i mitt knä i sovrummet för att somna om. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1