Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Tågintensivt

Det har varit tågintensivt i helgen. Ticket to Ride är väldigt roligt! Fyra vinster och två andraplaceringar (där vinsten var snöpligt nära) har det blivit sedan vi köpte spelet. Jaja, jag vet att skryter lite, men det får jag ju göra eftersom det här är mitt alldeles egna lilla egoplace i cyberspace. 😉
image

Idag är det två veckor sedan jag halkade och slog svanskotan, som gjorde att jag sedan fick ryggskott som pricken över i. Ryggskottet är i princip helt borta. Svanskotan är mycket bättre, men inte helt bra.

I övrigt är jag så glad att jag har tagit upp bloggandet på riktigt igen. Jag har saknat det. Jag behöver det. Skrivandet hjälper mig på så många sätt.

Idag har jag på mig det fina halsbandet som jag hittade igår (djupt nere mellan kuddarna i soffan – Hero hade somnat med det när han skulle hjälpa mig att trassla ut det). Det som jag fick från mina föräldrar, som har varit borttappat i ett halvår. ♥ Jag längtar efter att åka till Skåne och träffa min familj. Jag saknar dem. Det enda jag fasar för är att skånevintern ska sätta stopp för oss.

  • Gunilla Nilsson - 17 december, 2012 - 12:10

    Vi längtar också.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1