Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Sådärja

Igår var det “byte” på Blåbärsstället. Hero åkte dit och tittade till efter gästerna, samt fixade grejer som behövde fixas. Vi lär oss hela tiden längs vägen och dessa gäster var de som det fungerat bäst med gällande städning osv. Men så har jag nu gjort en detaljerad checklista också, som gästerna ska skriva under, för det räcker uppenbarligen inte att skriva att stugan ska lämnas välstädad. Att torka av mikron efter en matexplosion eller att ens dammsuga golven är tex inte självklarheter för alla.

Jag och tjejerna härjade här hemma under tiden Hero var iväg. En förkyld liten fröken.

Gofisen.

Jag fick lite krupp på röran här hemma. Inne är en sak, det går trots allt en stänga dörren till nästan alla våra kaosrum, men alla grejer på altanen… På sommaren måste det gå att sitta ute och äta. Det är ju de stunderna man energitankar och ska leva på resten av det mörka året. Så jag röjde bland alla grejer och baxade in bordet och stolarna under taket. Hjälpte Hero med organiseringen av alla spik och skruvar. Och satte upp de däringa lamporna. Nöjd.

Idag käkade vi första frukosten ute. Det var fortfarande lite kyligt klockan sju när vi satte oss, men fy bubblan vilken härlig känsla!

Piggelinaren är fascinerad av (och lite rädd för) fåglarna.

Avslutning av frukosten i Heros knä.

Adde tittade ut till lunch. Han hjälpte Hero med några moment kring takomläggningen och chillade.

Piggelinaren visade Fadde(r) fåglarna och flugorna.

Och så hade vi en magisk kväll i kvällssolen.

Piggelinaren har fått Heros gamla bilar.

Klätterställning.

En riddare.

Födelsedagspresenten jag fick av Hero har kommit upp. Fint!

Läggdags.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1