Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Femårig bröllopsdag

Jag vaknade av kramp klockan 5:30 i morse och att jag inte kunde ställa mig upp själv, utan blev tvungen att väcka Hero. Även Piggelin vaknade av ståhejet och även fast hon för en gångs skull låg stilla och kämpade på med att somna om, fick vi till slut inse att det bara var slöseri med tid att försöka få mer sömn. Det var lika bra att kliva upp och göra det bästa av dagen!

Jag hängde med Piggelin under förmiddagen medan Hero jobbade på med taket på gäststugan. Dock insåg han efter en stund att han hade tänkt lite fel och han grämde sig enormt mycket över att behöva riva upp och göra om. Och dessutom behöva lägga tid (och pengar) på att handla mer grejer, laga och hålla på. Men det är sånt som händer – alla kan göra fel och det är bara att gilla läget.

Piggelin var trött efter en stökig natt och tidig morgon, så det blev ett tidigt sovtåg. Även ett ganska oroligt sådant, så jag fick ligga inne hos henne den sista timmen. När hon hade vaknat, körde vi till Artipelag för att fira vår femåriga bröllopsdag med en härlig sommarbuffé!

Bellan fick tyvärr stanna hemma, men Piggelin tyckte att det var skoj att komma ut. Och hon ville minsann inte bli buren, utan skulle prompt gå själv. Lillskutten.

Jag har hört mycket gott om maten på Artipelag, vilket var anledningen till att vi åkte dit, men jag måste tyvärr säga att både jag och Hero blev lite besvikna. Vi hade nog väntat oss lite mer. Det var hur som helst väldigt trevligt och helt perfekt väder. Och det är en fantastisk miljö!

Självaste BabyBjörn-Björn kom fram till oss där vi satt vid bordet och undrade om vi behövde ha en demonstration av stolen Piggelin satt i, “för det var han som hade designat den”. 🙂

Fin utsikt.

Efter att vi hade käkat klart, tog vi en kort promenad längs strandpromenaden i det härliga vädret.

Piggelinaren ville gå själv.

Synkade steg.

Vi var hemma igen strax före klockan fyra och Hero fortsatte där ute medan jag tog hand om Piggelin. När hon somnat för kvällen har jag jobbat vid datorn. Jag har varit extremt trött idag och ska lägga mig bums.

  • pilla - 22 juli, 2017 - 10:22

    Vad mysigt med Arkipelag, hade väldigt gärna velat åka dit någon gång och spana in.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1