Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Permanent hårborttagning med vectuslaser

Idag efter jobbet var jag på min första laserbehandling. Jag har inlett en serie behandlingar för permanent hårborttagning (bikinilinje och armhålor än så länge) och det ska bli spännande att se hur det funkar. Och framför allt väldigt skönt att slippa raka, för jag blir så irriterad i huden.

Jag trodde från början att det skulle göra väldigt ont, men det är visst olika metoder som man kan använda. Det här kändes knappt alls.

Jag vet att det har kommit en IPL-maskin för hemmabruk, men den metod som användes på mig var en annan, starkare som sägs vara effektivare – Vectuslaser. Behandlingen gick på några minuter, kändes som sagt knappt och kostade typ 1000 kr. Jag köpte ett paket med 6 behandlingar där jag betalade för 5. Det behövs oftast ca 6-9 behandlingar innan alla hårsäckar är helt döda, men det är individuellt och beror även på vilket område man behandlar. Varför man behöver så många behandlingar beror på att det bara är de aktiva hårsäckarna som man kommer åt och att det bara är 20-30% av hårsäckarna som är aktiva samtidigt. Nästa gång jag ska dit är i början av januari.

I’ll keep you posted!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1