Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Överraskningsbröllop och bröllopsdag

Igår fotograferade vi dop och överraskningsbröllop (lämna gärna en kommentar på JHP-bloggen, så blir de alldeles säkert väldigt glada!). Väldans, väldans fint och känslofyllt. Prästen förmanade församlingen att det må hända inte är alla som gillar överraskningar, men att det faktiskt är brudparet som bestämmer och att det är näras och käras uppgift att stötta dem i deras beslut. Det har han såklart rätt i, men jag tror att det var en onödig uppmaning, för alla såg SÅ rörda och glada ut när de kom in i kyrkan till bröllopsmarschen. Känslofyllt och vackert!!

Idag är det ytterligare en dag att fira, för Sara & Daniel har minsann sin första bröllopsdag.

Tänk alltså, vad vi får vara med om!! Det är en ynnest att få vara en del av en av de finaste dagarna i två personers liv.

Dagen till ära redigerar jag ytterligare ett bröllop, som jag verkligen vill få klart innan det är dags för semester. Egentligen skulle jag vilja hinna blogga J&J’s bröllop från i maj, men att leverera bilder går före och det är högst på priolistan just nu. Så jag dyker vidare ner i redigeringsträsket!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1