Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Mössan är på!

Ojojoj. Vilken vecka det har varit. Finland måndag-tisdag, Västerås onsdag, sedan renoverarenoverarenovera torsdag-söndag. Världens bäste pappa, världens bäste bror och världens bästa Tessa har varit uppe och hjälpt oss hela helgen. Heropappan kom också en liten sväng. Både lillebror och Hero har varit förkylda. Men vi har kämpat på. Och nu, efter lite sista kvällsjobb igår, är mössan på. Pusslet med många stora bitar är lagt (vi återanvände den gamla plåten). Taket är klart!
image
imageÄven på toaletten har vi kommit långt med pappas och lillebrors hjälp. Såhär såg det ut när vi flytspacklade.
imageNu är det klart med tätskikt osv så långt som till att vi har börjat sätta kakel på väggarna, men det återstår en hel del jobb. Å andra sidan är inte avloppet ens påbörjat än, så det är ett tag kvar innan vi kan börja använda toaletten i vilket fall som helst.

Jag har varit väldigt dålig med kameran i helgen. Hade inte ens någon riktig kamera med mig ut, utan fick förlita mig på mobilen. Bästaste lillebror lyckades hålla sig undan från att komma med på bild, men jag fångade åtminstone en bild på världens bäste pappa och Tessa.
image
Jag försökte underhålla Tessa lite, så vi tog små promenader. Hon tog sig friheten att spatsera ut på en privat(?) brygga på kommunens mark(!) – gissar att hon missade att läsa ordentligt.
image
Jag var även iväg en sväng och träffade brudparet som ska gifta sig nästa helg. Vi kikade på vackra, potentiella fotoplatser, så nu har de lite val att göra.
image
Vi stötte på en väldigt orädd sork på vägen. Det som slutligen skrämde henom, var ljudet av mobilkameran, inte att jag kom 15 cm ifrån.
image
Bästaste vovven nere vid gästhamnen. En fegis som ser/hör spöken och inte har fattat att hon kan simma (men hon fick lite hjälp på traven). 🙂
image
Jag kan inte påstå att jag kände mig utvilad när jag vaknade igår. Men lättad.

Myrorna har förresten inte setts till sen. De hade visst byggt lite bo i lite rutten råspont i taket, men sedan vi bytte den och dessutom satte ut myrdosor, så har de hållit sig borta. Hoppas att vi ska slippa kriga mer nu!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1