Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Gult är inte fult

Jean-Marie Le Pen, Nationella Fronten, har förnekat förintelsen och sagt att ebola skulle “lösa Europas invandringsproblem” på tre månader. När detta parti i går blev det största i Frankrike med 25% av rösterna jublade man och klappade i händerna i SD:s valvakalokal.

Gult är inte fult, gult är vidrigt.

Förstår du vad det är du har röstat på, du som röstade på Sverigedemokraterna? Här är sexton åsikter som du borde känna till.
Skärmklipp

SD vill uttryckligen inte jobba för jämställdhet (de har dock ändrat formuleringen något sedan sist jag kollade hemsidan), dvs de tycker att det är fullt rimligt att kvinnor får mindre i lön för exakt samma jobb och att det är rimligt att traditionella kvinnoyrken är generellt lägre avlönade än traditionella mansyrken. SD vill förbjuda homosexuella att skaffa barn, för “de värnar om kärnfamiljen”. Alla som inte passar in i “kärnfamiljen” är ett hot mot samhället. SD vill inskränka kvinnans rätt till abort. Och inte att förglömma – ALLT ÄR INVANDRARNAS FEL och islam är det största hotet mot mänskligheten.

Låt oss gå tillbaka till 1800-talet, vettja (för då var det ju så himla bra, Sverige var ett av Europas fattigaste länder)!

PS. Och till dig som tillhör de över 50% som inte röstade över huvud taget:
SKÄMS, din late ****! DU är anledningen till att SD fick två mandat i EU-parlamentet.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1