Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Veckoblogg

Så har det gått nästan en hel vecka igen. Jag måste ta fram mobilbilderna för att ens minnas vad jag har pysslat med sedan sist, förutom jobb, jobb och mer jobb.

Lars Winnerbäcks fantastiska konsert på Cirkus var som väntat magisk. Jag ryckte ut och hjälpte en vän i nöd med att fotografera vid ett bröllop i fredags. Vi fotograferade ett “eget” bröllop i fjorton timmar i lördags. Med fyra timmars sömn i bagaget klev jag upp tidigt och hade en photoshoot med Tessan i söndags. Sedan redigerade jag bilder hela dagen medan Hero hade “vakten” (han har påbörjat en ny tjänst som innebär ett visst natt- och helgarbete). Slumrade en kvart på soffan. Tog en promenad i kvällssolen och spanade in det nya utegymmet längs elljusspåret.

Idag utforskade jag Stockholms lokaltrafik för att fly kaoset som uppstår när det har varit stopp på gröna linjen. Kan inte påstå att jag hittat någon bra workaround – Slussen till Gullmarsplan på 50 minuter (det är väl en sisådär 2-3 kilometer?). Hade varit bättre att gå. Nåja. Nu sitter jag i varje fall på bussen på väg hem.

På onsdag åker vi till NYC med Tessan & Glenn över långhelgen. Mina numera stora småkusiner med vänner kommer upp och lever rövare i vårt hus under tiden vi är borta – det ska bli spännande att se vad vi kommer hem till. 😉

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1