Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Morgonträning är det som funkar

Det är verkligen morgonträning som funkar för mig. Det var när jag började träna med Hero som jag ändrade träningsvanorna till att träna på eftermiddagen, eftersom han inte “klarar av” morgonträning. Att träna med honom var kul i sig, så det var en helt annan grej. Men det är morgonträning som funkar bäst för mig när jag tränar ensam. Den blir av. Jag hinner inte bli trött, frusen och låg på energi efter en hel arbetsdag. Och hitta på ursäkter. Ska jag träna själv, så är det morgonträning jag ska satsa på.

Det blev ett genomkörarpass som kändes bra. Den enda trappmaskinen var trasig och den enda crosstrainern var upptagen, så det fick bli uppvärmning på motionscykeln. Sedan styrketräning på det, hela kroppen. Utan tunga vikter funkade det med handen, åtminstone ganska bra. Jag lyckades få en liten sträckning i baksida lår när jag körde sittande rodd, men det är nog inte så farligt. Sedan stretch. Jag är nöjd med morgonens pass!

Energi ut, energi in (jag åt riktig frukost innan jag åkte hemifrån).
image

Dagens fail var att jag glömde att ta med en BH (jag stack ju hemifrån i träningskläder och hade kontorskläderna i träningsväskan), men som tur var hade jag en extra sport-BH i skåpet. Den fick bli nödlösningen.

När jag slog på datorn hade jag fått svar på HR att de ska kika på möjligheten för rabatterat pris på Sats. Vi får väl se vad som händer, men det var iaf inte ett blankt nej. Bra början åtminstone. Framöver kör jag på IVPB och får se hur jag gör därefter.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1