Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Jag lovar att aldrig yttra något så dumt igen

Jag tar tillbaka och jag lovar att aldrig yttra något så dumt igen som att det skulle vara önskvärt med längre nattningar för Pigallens del. Erase & rewind!

Idag släppte jag och Pigallen Hero och Piggelin vid badhuset innan vi körde vidare till stan. Läkarbesök för min del – jag har ju haft ont i halsen/örat till och från i ett halvår nu. ÖNH-läkaren kunde konstatera en irritation och jag blev vidareremitterad till en foniater.

När vi skulle åka hem, blev jag tvungen att be en äldre herre om hjälp att hålla Pigallen medan jag backade ur bilen från parkeringsfickan eftersom fickorna var så smala och min “granne” hade parkerat in mig. Det fanns inte en endaste liten chans att jag skulle kunna få in Pigallen i bilen. Jag kom med nöd och näppe in själv. Men det slutade bra och Pigallen blev inte ens ledsen. På vägen hem hämtade vi upp badankorna, som hade haft en bra förmiddag.

Pigall gymmade medan Piggelin sov, övervakad av sin fyrfota storasyster.
Getting stronger by the minute.

Piggelin är en väldigt empatisk och känslofylld tös. Hon blev jätteupprörd för att lilla björn i Guldlock blev ledsen när Guldlock ätit upp hens gröt och suttit sönder hens stol. Det var totalt kaos här ett tag och inte ville hon släppa ifrån sig boken heller. Lilla, älskade skuttan.

Det gick dock över till slut och vi hade pusskalas (på Piggelins initiativ) till middag. Pappa, puss!

Mamma, puss!

Pigallen var orolig ikväll och hade svårt för att sova. Och jag tar som sagt tillbaka det där genomkorkade jag skrev häromdagen, hehe.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1