Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Förlorad identitet

Efter att vi hade ätit middag igår, åkte Hero till Borgen. På vägen skulle han uträtta ett par ärenden och på väg hem skulle han bland annat hämta ut ett paket som kommit i mitt namn. Jan fick därmed mitt körkort med sig. Men någonstans på vägen hände det som inte får hända. Han tappade mitt körkort. :/ Såklart inte med mening och det kan hända den bäste, men faktum kvarstår. Det är borta. Jag hoppas verkligen, verkligen att någon ärlig människa hittar det, för man kan få ett mindre helvete om någon stjäl ens identitet och det går ju inte att spärra ett personnummer. Idag blir det till att ringa ställena han har varit på innan han upptäckte att det var borta.
Update: Återfunnet! På gräsmattan! 😀 Phew, det var skönt.

Piggelinaren var ovanligt gnällig under kvällen och klart besvärad av något. Förmodligen tänder. Hon fick Alvedon och gnället lade sig en halvtimme senare. Skrutt-skutt. Det är inte lätt att vara liten. Här med elefantpusslet. Tuut-tuut!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1