Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Ett medvetet val

Ett medvetet val. Med grädde på toppen.image
Jag gav årets första poäng till sockret igår. Det var ett högst medvetet val (och det är ju det hela sockermatchen går ut på – inga förbud, utan att göra medvetna val), efter att ha åkt utför tills tårna värkte av kylan och knäet sade att det hade fått nog. Då gick jag in i värmestugan, medan grabbarna åkte vidare en stund till. Jag frågade om de hade laktosfri mjölk, vilket de till min stora glädje hade. Laktosfri grädde därtill. Det var ett tecken från ovan! 😉 Det blev en mumsig kopp varm choklad – precis som det ska vara efter lite utförsåkning! 🙂 Socker? Ja. Medvetet val? Ja. Njutning? Ja!!

I morse tog vi rejäl fredagsmysmorgon. Vi drog oss i en hel timme, innan vi gick upp och åt frukost. Gosade. Hans hud mot min. Bästa känslan. Jag hoppas att den dag aldrig kommer då vi har tröttnat på att bara hålla om varandra. Ligga sådär nära det bara går, hud mot hud. Rysa av en strykning över ryggen.

  • Annoula - 11 januari, 2013 - 15:00

    Ohhh! Mycket bra medvetet val. Precis som det ska vara!

    Och TACK för snälla ord sötis!

    Bamsekram!ReplyCancel

    • Felicitas - 13 januari, 2013 - 20:43

      Annoula: 🙂 Kram!

  • JoHo - 11 januari, 2013 - 15:03

    Åh. Bästa myset. Och nä, ni kommer inte att tröttna, det kan jag aldrig tro!

    Ha en riktigt skön helg nu, med mycket hud-mot-hud-gos 🙂
    KramReplyCancel

    • Felicitas - 13 januari, 2013 - 20:44

      JoHo: Nä, jag hoppas inte det!! <3

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1