Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Envis & innerligt nyfiken

Jag tror inte att någon någonsin har protesterat när jag har sagt att jag är envis. 😉 Idag hade jag bestämt mig för att käka frukost ute i solen, i bikini. Det faktum att det var aningen kyligare och att jag dessutom var uppe/ute lite tidigare idag än igår tänkte jag inte låta påverka. Gåshud över hela kroppen och 3,8 grader i skuggan, men jag satt där i bikini! 😉 Lite varmare allt vad tiden gick, men “friskt” i vinden.
image

Jag tog en promenad även idag. Allt tar ungefär fyra gånger så lång tid mot normalt, så innan jag var ute på promenad hade klockan blivit mitt på dagen. Det var kallare än igår och jag frös lite trots att jag hade en överdragströja (igår gick jag i bara linne), men det var hur som helst en härlig runda.
image

image

image

image

image

image

Mitt Nike+ sportband (som alla Blogger Boot Camps deltagare fick i sina goodiebags) visade 6 km när jag kom hem. Lagom runda i lagom takt.
image

Innerligt nyfiken är vad jag är på vad som döljer sig bakom gips och förband. Var har de gått in? Vad har de gjort? Jag gissar på totalt tre hål (två för verktyg och ett för fiberoptisk kamera) och ett snitt. Jag tror att det åtminstone finns ett hål “underifrån” vid tummen (känns så :P). Jag vet att det ligger ett snitt på handledens översida, där förre klåparläkaren var inne. Om en vecka får jag veta, för då ska stygnen tas för den här gången. Det ska bli gruvligt skönt att få av gipset, om än bara för en stund, och få klia tillbaks ordentligt. Om jag får nytt gips eller om det funkar med en avtagbar skena blir också spännande att se. Hoppas på att slippa gips. 😛

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1