Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Energipåfyllning

Det blir energipåfyllning för den här soldrivna madamen även den här vintern, trots allt. Resmålet är kanske inte världens sexigaste och vi hade kunnat vara i Thailand i två veckor för samma pris, men eftersom jag inte visste hur jag skulle må när vi bokade resan kändes det tryggare att hålla sig lite närmre hemma (och inom EU för den delen). Dessutom kan/får/ska jag ändå inte dyka som gravid. Prio när vi bokade var att resa till ett land med okej sjukvård (om något oförutsett skulle inträffa – som sagt svårt att veta hur en ska må så långt i förväg) och att slippa alltför stor tidsomställning och lång flygresa, men ändå få det hyfsat varmt och solsäkert. Thailand har ju jättebra sjukvård, men det är en lång resa och hyfsat stor tidsomställning.

Vi åker således till Gran Canaria, Meloneras, i morgon och är borta i en vecka. Där är omkring 22 grader dagtid just nu, så det är inte jättevarmt. Egentligen i det svalaste laget enligt mina preferenser, men många säger å andra sidan att det blir jobbigt när det är för varmt som gravid. Jag vet, av förklarliga skäl, inte hur jag just nu skulle uppleva 30 graders värme som i Thailand. Nåväl. Till Gran Canaria är det bara sex timmars flygning, en timmes tidsförskjutning och sjukvården är okej. Det kändes som den bästa kompromissen och det ska bli skönt att komma iväg! Vädret ser ut att vara stabilt just nu, så får jag bara sol och hyfsat vindstilla ska jag nog känna mig tillfreds. 😉 Jag har dock dåligt samvete över att lämna bort Pälsklingen en hel vecka. Hon kommer såklart att ha det jättebra med Herofarmorn, men det känns ändå lite jobbigt.

  • Erika Torgersson - 29 december, 2015 - 23:42

    Åh vad härligt det låter. Precis en sån uppladdning ni behöver innan ert nya lilla liv kommer till världen ? Grattis förresten, följer er resa med spänning.

    Vi har just bokat en resa till Kap Verde i början av februari ☀️? Ska bli så skönt och spännande att resa så långt med barnen.
    KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1