Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Denna oliiiiidliga väntan!!

Jag har klagat förr och jag klagar igen… Åååååh, vad jobbigt det är att vänta!! Jag skickade dem i onsdags – fem rullar finns hos Carmencita Film Lab i Spanien och står i kö för professionell framkallning och skanning. 🙂 Längtar SÅ tills jag får dem!!

Väntan är jobbig, men spänningen och nervositeten väger upp desto mer – jag minns knappt vad jag har fotograferat. Jag är ganska säker på att det finns bilder på Vargen, men kanske blandar jag ihop.. Jag är dock helt säker på att det finns bilder på en supersöt tredagarsbebis och mer eller mindre oseriösa bilder från en engångskamera. Sen finns det en rulle Tri-X 400 (svartvit) som jag testade att pressa två steg, men vad tusan fotograferade jag då? :o)

Det är dock synd att det är ett så dyrt nöje. För bara själva filmen, framkallningen och skanningen blir det ca 300 kr per 36-rulle (och ännu dyrare om jag skulle framkallat på ett mediokert labb i Sverige). Dvs nästan tio spänn per klick. Medräknat blinkbilder och annat som slängs så blir det ännu dyrare per användbar bild. Smakar det, så kostar det!

Tryck ned hissen! – en sporadisk filmfotobild från i februari. Tio spänn för en sån här bild? Varför inte? 😉

Gimme gimme gimme!!


Denna tisdag fick förresten en oväntad och mycket trevlig vändning. Vi ska på champagneprovning efter jobbet. NAJS!!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1